Καλώς Ήρθατε

Ελάτε στην otic+care για μια Δωρεάν δοκιμή. Μέσα από μια σειρά σύγχρονων και εξειδικευμένων διαδικασιών θα εκτιμήσουμε το μέγεθος και το τύπο της βαρηκοΐας σας, θα σας ενημερώσουμε και θα προτείνουμε λύσεις για την άμεση αποκατάσταση και προστασία της ακοής σας.

Άκου και Νιώσε την Διαφορά !!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τηλέφωνο: +30 2410 258877
Διεύθυνση: Κουμουνδούρου 3, Λάρισα

Η Τοποθεσία Μας

2410 258877 6940 838338 info@oticcare.gr
Ckeckup

Πόσο συχνά πρέπει να ρυθμίσετε το ακουστικό;

Πόσο συχνά πρέπει να ρυθμίσετε το ακουστικό;

Κάθε χρόνο, κάνετε το αυτοκίνητό σας σέρβις και επισκέπτεστε τον οδοντίατρο για τον έλεγχο των δοντιών σας. Μπορείτε ακόμη και να επισκεφτείτε τον κτηνίατρο για έναν έλεγχο στο κατοικίδιό σας. Αν έχετε πρόβλημα στην ακοή, μπορείτε να προσθέσετε την «ετήσια ακρόαση» σε αυτή τη λίστα! Ένα αδύναμο ακουστικό είναι άχρηστο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το δική σας λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παρακολούθηση Ακουστικού

Κάθε έξι μήνες με ένα χρόνο, θα πρέπει να ελέγχετε και να επαναπρογραμματίζετε το ακουστικό σας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της ακοής σας. Όπως ο οφθαλμίατρος σας δίνει μια νέα συνταγή γυαλιών, ο ακοοπροθετιστής μπορεί να προσαρμόσει τα επίπεδα των ακουστικών σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ακόμη και μια μικρή προσαρμογή στον προγραμματισμό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, τα ακουστικά βοηθήματα θα εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν σωστά.

Καθαρισμός της Ακουστικής Βοήθειας

Λόγω της τοποθέτησης ενός ακουστικού μέσα στο αυτί σας, είναι εύκολο να λερωθεί με κερί ή υπολείμματα, τα οποία εμποδίζουν τον ήχο να μετακινείται μέσω του ακουστικού και στο αυτί σας. Για να διατηρήσετε την αποτελεσματικότητα του ακουστικού, μπορείτε να καθαρίζετε τα ακουστικά σας στο σπίτι τακτικά. Ξεκινήστε με ένα απαλό τρίψιμο με ένα στεγνό πανί. Αυτό θα σας απαλλάξει από τα εξωτερικά υπολείμματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε τον θόλο (εάν το ακουστικό έχει) και να καθαρίσετε το εσωτερικό με μια βούρτσα – μια στεγνή οδοντόβουρτσα θα λειτουργήσει καλά. Ο θόλος είναι το ελαστικό τμήμα που μπαίνει μέσα στο αυτί. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φίλτρο στο ακουστικό σας. Αυτό απαιτεί την αντικατάσταση του προστατευτικού κεριού και ειδικό εργαλείο. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε όλο τον καθαρισμό για εσάς.

Βελτιώσεις στην Ακουστική Βοήθεια

Τα τελευταία πέντε έτη, η τεχνολογία πίσω από τα ακουστικά βοηθήματα έχει βελτιωθεί. Εξελίσσονται σε μέγεθος, αποτελεσματικότητα και γενικά χαρακτηριστικά. Οι ταχύτητες επεξεργασίας μπορούν να επιταχυνθούν, οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν να βελτιωθούν και διάφορες ρυθμίσεις προστίθενται για να μειώσουν την ανατροφοδότηση και να αυξήσουν την ακοή. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με τα κινητά τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις και τις συσκευές ροής, η τεχνολογία ακρόασης θα πρέπει να συμβαδίζει. Κατά τη διάρκεια ενός κανονικού συντονισμού ακρόασης, ο ακοοπροθετιστής σας μπορεί να συστήσει να αγοράσετε ένα καινούργιο ζευγάρι για να βελτιώσετε περαιτέρω την ακοή σας, ιδιαίτερα με παλαιότερα ζευγάρια.

Φροντίστε να ενημερώσετε τα ακουστικά σας και να αποφύγετε μελλοντική απώλεια ακοής!