Καλώς Ήρθατε

Ελάτε στην otic+care για μια Δωρεάν δοκιμή. Μέσα από μια σειρά σύγχρονων και εξειδικευμένων διαδικασιών θα εκτιμήσουμε το μέγεθος και το τύπο της βαρηκοΐας σας, θα σας ενημερώσουμε και θα προτείνουμε λύσεις για την άμεση αποκατάσταση και προστασία της ακοής σας.

Άκου και Νιώσε την Διαφορά !!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τηλέφωνο: +30 2410 258877
Διεύθυνση: Κουμουνδούρου 3, Λάρισα

Η Τοποθεσία Μας

2410 258877 6940 838338 info@oticcare.gr
Otic Profil Top

Στο Σύγχρονο & Πιστοποιημένο ακουολογικό κέντρο OTIC+CARE δίνουμε έμφαση στην σχέση εμπιστοσύνης με τους συνανθρώπους μας.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της ακοής, με συνεχής εκπαίδευση και με υψηλή τεχνογνωσία φροντίζουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που υποφέρουν από απώλεια ακοής.

Μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά

κάθε τύπο βαρηκοΐας λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα. Εξειδικευμένος ακοοπροθετιστής αφού αξιολογήσει την κατάστασή σας, προτείνει ακουστικά βαρηκοΐας και συστήματα ακρόασης τελευταίας γενιάς από κορυφαίες και διεθνώς αναγνωρισμένες κατασκευαστικές εταιρίες, δίνοντάς σας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις χωρίς περιορισμούς. Παράλληλα

Σας παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα φροντίδας

για την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και την καλή απόδοση των ακουστικών βαρηκοΐας που θα επιλέξετε για όλα τα χρόνια της χρήσης τους. Είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί για την επίτευξη του στόχου σας, παρακολουθώντας την εξέλιξη σας και υποστηρίζοντας σας εφ’ όρου ζωής.

Otic_front01

Στόχος μας

Να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της ακοής σας με σκοπό να βελτιώσετε στο μέγιστο την επικοινωνία σας και κατ’ επέκταση την καθημερινότητα σας.

otic_inside01

Όραμά μας

Να κερδίσουμε την δική σας εμπιστοσύνη μέσα από μια σχέση σταθερότητας και υποστήριξης σε κάθε σας ανάγκη. Δεσμευόμαστε για μια άρτια συνεργασία, έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε σας προσδοκία.

otic_inside02
eoppy_logo
EKAPTY_logo
syllogos_akooprosthetikon
Lloyd-register
ce